Na ndiqni

Produkte efektive
dhe tË sigurta
pËr njË jetË mË tË
shËndetshme

Produkte farmaceutike, para farmaceutike,
OTC and diagnostikuese.

MISIONI YNË

Qëllimi ynë strategjik është
shërbim i një cilësie të lartë

Misioni ynë është të shpërnajmë produkte shëndetësore të sigurta dhe cilësore me cmime konkuruese duke përmirësuar kështu standarded e shëndetit dhe besueshmërisë së cilësisë të Rx, OTC-ve, shtesave ushqimore dhe pajisjeve mjekësore.

Brandet Tona