Na ndiq
PRONË DHE PRODHIM AUSTRALIAN, NEO ËSHTË EKUACIONI I DEDITUAR PËR FYTYRËN TUAJ, NJË KOMBINIM 1, 2, 3, 4, +

NEO është kujdesi për lëkurën sipas numrave. Katër produkte hero që përmbajnë përbërës kryesorë anti-plakje, përbërës forcues dhe hidratues të lëkurës në formulimet e synuara. NEO është rezultat i viteve të hulumtimit dhe praktikës klinike të kujdesit për lëkurën. Ky diapazon i ri kozmeceutik i drejtuar nga rezultatet maksimizon potencialin e lëkurës duke krijuar lëkurë të rafinuar, me shkëlqim dhe më rinore

Produkte NeoSkin