Na ndiq

Rreth Nesh

Apialpharma fillimisht e filloi veprimtarinë e saj për të tregtuar produkte farmaceutike me shumicë, si një kompani që në zemër të saj ka standardin e kujdesit shëndetësor.

 

Qëllimi i  Apialpharma sh.p.k nuk ka qenë asnjëherë thjesht një dorëzim, qëllimi i vërtetë ka qenë dhe është mirëqënia e pacientit i cili merr në duar medikamentin e duhur në kohën e duhur brenda cdo norme kujdesi dhe efikasiteti. Ne përpiqemi të shërbejmë si një nyje jetësore , si një partner i sigurt  ndërmjet kompanive prodhuese, atyre që ofrojnë shërbim shëndetësor dhe pacientit fundor, klientëve.

 

Kompania jonë ka një procedurë ekspertize për rregjistrimin e produkteve medicinale dhe farmaceutike ,vendosjen në treg, importin, eksportin, tregtimin dhe përdorimin për Shqipërinë dhe vendet e rajonit.

 

Stafi i Apialpharma punon në terren për t’i ardhur në ndihmë rreth  2 000 farmacive, 50 spitaleve publike dhe jopublike, klinikave dhe qendrave të kujdesit shëndetësor në të gjithë Shqipërinë dhe vendet e rajonit, në menyrë që pacienti të marrë medikamentet dhe produktet për të cilat ka nevojë.

 

Produktet tona nëper farmaci shpëndahen nëpërmjet Agjentëve tanë të Shitjes dhe gjithashtu përmes shitjeve tek depot e tjera që mbulojnë farmacitë e të gjithë vendit.

Produktet

Strategjia e biznesit në  Apialpharma bazohet  mbi aktivitetin e biznesit  në  shpërndarjen e:

 

– Barna me përshkrim  “Rx segment”

 

– Segmentit të kujdesit të shëndetit të konsumatorit i cili përfshin OTC-të, shtesat ushqimore dhe pajisjet mjekësore.

 

Apialpharma ka standard të lartë të cilësisë dhe sigurisë që do të thotë se produkti që ne shpërndajmë në treg është i sigurt, efektiv dhe ofron një cilësi jetese më të mirë.

Cdo medikament, OTC dhe shtesë ushqimore që kompania jonë shpërndan mund të gjendet në cdo depo sekondare dhe farmaci në të gjithë Shqipërinë.

Misioni dhe vizioni ynë

Misioni ynë është të shpërndajmë produkte shëndetësore të sigurta dhe cilësore me cmime konkuruese, duke përmirësuar kështu standardet e shëndetit dhe besueshmërisë së cilësisë së barnave me përshkrim, OTC-ve, shtesave ushqimore dhe pajisjeve mjekësore.

 

Qëllimi ynë strategjik është shërbim i një cilësie të lartë duke mbuluar cdo nevojë te klientëve tanë.