Na ndiq

Ysana Kit aspirator Pediatric

Kuti

Aspirator i cili përdoret për të hequr sekrecionet e hundës kur fëmija është i mbushur me sekrecione për shkak të ftohjes, gripit dhe kushteve alergjike, Vjen së bashku me 4 aplikator rezervë.Udhezime: Sigurohuni që fëmija juaj të jetë i shtrirë mbi shpinë në një sipërfaqe të rehatshme. Vendosni majën e aplikuesit në vrimat e hundës dhe thithni butësisht përmes gypit të gojës. Këshillohet sa herë fëmija ka probleme me sekrecionet nazale.