Na ndiq

Feramax puder

Pluhur- 41.5 gr

Eshtë një suplement hekuri I cili gjendet në trajtë pluhuri.

Grupet e interesuara: Fëmijët nën 14 vjec ,vegjetarianët,

të rriturit të cilët nuk administrojnë dot tableta apo kapsula

Epërsitë e kësaj forme:

1- Trajtim efikas të defiçencës së hekurit

2- Tolerohet shumë mirë në doza më të larta se 45mg 3- I provuar klinikisht që nuk është toksik

4- Shfaq pajtueshmëri të mirë te pacientët 5- Me shije rrushi dhe luleshtrydhe

Suplementi pergatitet në trajtë të një caji të ngrohtë, duke shtuar sasinë e domosdoshme të pudrës

në një sasi të mirëpërcaktuar uji të vakët ose lëng frutash.