Na ndiq

Florabiotic

Kuti 8* 5.5 ml

Suplement i pasur me fermentë laktik i përgatitur posacerisht për fëmijet.Një përzierje probiotikësh vecanërisht për kujdesin e mikroflorës intestinale të fëmijëve.Produkt i përbërë nga 8 flakoncinë shumë komod në përdorim dhe me shije të këndshme.Përdoret gjatë virozave stinore intestinale,gjatë terapive me antibiotic etj.