Na ndiq

Logus D3 junior

Flakon 15 ml

Produkt i vitaminës D3 dhe DHA me pika.I nevojshëm për mirëfunksionimin fiziologjik të trurit dhe shikimit të bebave.Idomosdoshëm për femijë nga mosha 0-24 muajsh.Merren 11 pika në ditë.Këshillohet të perdoret rregullisht gjatë dy viteve të para të jetës,por edhe më pas nëse ka mungesë të Vitaminës D3 në organizëm