Na ndiq

Ysana Appetite Kids

Kuti 10 * 10 ml

Eshtë një multivitaminë për fëmijë , e cila kontribuon në shtimin e oreksit dhe rritjen e shëndetshme .Eshte e pasur me aminoacide thelbësore, vitamina (A, B1,B2,C,D,E,K),minerale,hekur, kalcium etj. Acide nukleike (ADN dge ARN) që i sigurojnë trupit energji dhe rritje të metabolizmit.Quina e cila vjen nga levorja e pemës Quino (Cinchona officinalis )dhe ka një numër përfitimesh ndihmëse të tretjes, detoksifikimit si dhe shton oreksin. Vitamina C kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar. Rekomandohet një flakonçinë në ditë, mbi 3 vjeç.Këshillohet gjatë gjithë vitit.