Na ndiq
LOGUS PHARMA S.r.l. është një kompani e dedikuar për prodhimin dhe tregtimin e suplementeve ushqimore të aparateve, pajisjeve mjekësore dhe kozmetikës.

E themeluar në vitin 2013 brenda Erbozeta SpA Group, në Republikën e San Marinos, Logus Pharma është shquar në treg falë zgjidhjeve terapeutike në gjendje të ofrojnë vlerë të shtuar për mirëqenien dhe shëndetin e pacientëve të saj, në parandalimin dhe trajtimin e patologjive të specializuara në fushat gjinekologjike, dermatologjike dhe flebologjike.

Produkte Logus Pharma