Na ndiq
SASY n SAVY Pty Ltd është një kompani australiane me bazë në Sydney Australia. Ne prodhojmë Produkte Natyrale Australiane të Kujdesit të Lëkurës dhe Mirëqenies. Produktet tona mbulojnë gjithçka për fytyrën, trupin, flokët, duart, këmbët, sytë, buzët dhe mirëqenien e përgjithshme. Produktet janë pasuruar me ekstrakt bimësh Australiane vendase, ekstrakte barishtesh dhe ekstrakte lulesh siç janë Kakadu Plum, Wild Rosella dhe Grass lilly.

Të gjitha produktet tona janë të pasuruara me Vitamina, Antioksidantë dhe Ushqyes që janë jetike për rritjen e qelizave të lëkurës. Të gjitha produktet janë formuluar pa testime të kafshëve ose përbërës të kafshëve. Për shembull Kakadu Plum është fruti më i pasur i Vitaminës C në botë. Prodhimet tona janë formuluar pa paraben, pastrues petrokimikë, ngjyra sintetike dhe aromë, pesticide ose mbetje herbicidesh, vajra minerale, sulfate, DEA ose TEA, etoksilate, gli kol propilen, silikone, ftalate dhe ngjyra artificiale.

Ne jemi njohur si një kompani dinamike për inovacionin, kreativitetin dhe përsosmërinë tonë. Numri i çmimeve të biznesit të marra gjatë viteve të fundit është një dëshmi e kësaj. Aktualisht eksporton në tregun global luksoz të nivelit të lartë ndërkombëtar. Ne vazhdojmë të zgjerojmë praninë tonë në tregje të ndryshme. Ne gjithashtu sigurojmë trajnim për produktet, mallra dhe mbështetje të marketingut. Ne gjithashtu kontraktojmë prodhime të produkteve të kujdesit për lëkurën dhe aromaterapisë për kompanitë në të gjithë botën.

Produkte Sasy n Savy