Na ndiq

Ysana Throat Protect

Flakon 30 ml

Eshtë spray me ekstrakte bimore të Calendula dhe i bimës Erysimum si dhe me Acid Hyaluronik. Lehtëson, qetëson, freskon e zbut fytin falë përbërësve kryesorë të saj duke parandaluar kontaktin me agjentë të jashtëm. Acidi Hyaluronik hidraton fytin duke sjellë një lehtësim të dhimbjeve të tij. Në sajë të veprimit antiseptik e antibakterial ndihmon në shërimin dhe lehtësimin e gëlltitjes. Rekomandohet të përdoret 5-6 herë në ditë në kavitetin oral. Këshillohet gjatë gjithë vitit.