Na ndiq

Logus C

Kuti *30 tab

LOGUS C është një suplement ushqimor i pasur me Vitaminë C. Vitamina C ndihmon në funksionin normal të sistemit imunitar dhe në reduktimin e dobësisë dhe lodhjes.Vitamina C luan një rol kyç në kundërpërgjigjen e sistemit imunitar ndaj stresit, infeksioneve bakteriale dhe virusale duke qenë se rrit barrierën mbrojtëse të trupit. Ajo stimulon funksionin dhe aktivizimin e limfociteve dhe rrit nivelin e interferonit si dhe përgjigjen e antitrupave. Vitamina C është gjithashtu një antioksidant i fuqishëm.Merrni 1 tabletë në ditë.