Na ndiq

Ysana Multivitamine Force-NRG

Kuti 10 fl * 10 ml

ForceNRG multivitamina Royal Jelly rekomandohet veçanërisht për njerëzit që kanë një jetë shumë aktive. Ndihmon për ti dhëne energji dhe gjallëri trupit. Ndër avantazhet kryesore veçojmë: Jelly Royal është një produkt natyral i prodhuar nga bletët, Vitamina C kontribuon në një metabolizëm normal që sjell energji, Vitamina B3 kontribuon në uljen e lodhjes, Acidi Panthotenic kontribuon në një ecuri normale mendore, Vitamina B6 kontribuon në një funksion normal psikologjik, Vitamina B1 kontribuon në një funksion normal të zemrës dhe sistemit nervor, Acidi Folik ndihmon në funksionin normal të sistemit imunitar, Biotina kontribuon në mirëmbajtjen lëkurës së shëndetshme. Rekomandohet 1-2 flakon në ditë. Këshillohet gjatë gjithë vitit.