Na ndiq

Vital Flu

Flakon 150 ml

Vital Flu është një shurup me përmbajtje acetilcisteine, rrënjë Echinacea, lule Kamomili, Vitaminë C, Lule Shtogu dhe produkte të tjera bimore.Shërben për të rritur mbrojtjen natyrale të trupit, ka veprim antiinflamator, mjaft efikas për luftimin e kollës me sekrecione. Shumë i dobishëm për rritjen e funksionit të rrugeve respiratore në sajë të tretjes së sekrecioneve dhe pastrimit të mushkrive prej tyre.Përdoret gjatë periudhave të virozave stinore ose gjatë ftohjeve dhe ngarkesës pulmonare kryesisht në muajt Shtator- Maj.