Na ndiq

Salivit Immuno

Kuti * 30 kapsula

Salivit immuno kapsul është një shtesë ushqimore e bazuar në Bega Bionutrients- Lactoferrin, Vitaminë C,Vitaminë D3 dhe Zink.Lactoferina është një proteinë natyrale që gjendet në trupin tonë, e cila nxit një mbrojtje natyrale kundër infeksioneve sidomos atyre virale. Lactoferina ka një pastërti të lartë ( 95 %) dhe biologjikisht e prodhuar nga qumështi i freskët i lopës i ardhur nga bagëti Australiane të rritura në kullota natyrale dhe të përpunuara 24 orë pas mjeljes.Ndërkohë vitaminat C, D3 dhe Zinku luajnë një rol kryesor në ruajtjen e sistemit imunitar. Përdoret 1 kapsulë në ditë për fëmijë mbi 8 vjeç e të rritur. Në raste të përsëritura infeksioni këshillohet të përdoret me cikle.