Na ndiq

Ysana Quick Sleep

Flakon * 10 ml

Eshtë spray me bazë melatonine , Citrus Aurantinsi dhe vajra esencialë. Ciklet Cirkadiane të zgjimit të gjumit të trupit rregullohen nga melatonina, një hormon i prodhuar nga epifiza, gjendër në trurin tonë,e cila i tregon trupit kur është koha për të fjetur. Quick Sleep është një suplement natyral i cili ndihmon në stimulimin e gjumit, në relaksimin e trupit si dhe mbart efektin antistres. Rekomandohet të përdoret në situata stresuese, në momente mbilodhje.Eshte komod e mund të mbahet gjithmonë me vete, edhe në udhetime të gjata. Mund të përdoret gjatë gjithë vitit. Rekomandohet një shkrepje, 20 minuta para gjumit.