Na ndiq

Logus viral

Flakon 150 ml

Logus Viral ështe një produkt me përbërje bimore si mjalti, trëndafili i egër , lule shtohu dhe leng i koncentruar boronice.Këshillohet të përdoret rritjen e imunitetit, mirëfunksionimin dhe rezistencën e rrugëve respiratore dhe për lehtësimin e kollës. Përdoret kryesisht gjatë muajve Shtator- Maj kur virozat stinore janë më të pranishme.