Na ndiq

Logus Mag

Kuti * 30 bustina

Produkt me bazë Magnezi dhe Inuline. Ndihmon në reduktimin e lodhjes dhe përmirëson performancën mendore. Ul nivelin e triglicerideve dhe kolesterolit. Ndihmon në rënien në peshë dhe në kostipacion. Vjen në formën e bustinave të tretshme në gojë pa nevojën e ujit. Këshillohet të përdoren 1-2 bustina në ditë, kryesisht në periudha të ngarkuara me lodhje fizike dhe psikologjike.