Na ndiq

Logus D

Kuti * 30 caps

LOGUS D Është një shtesë ushqimore bazuar në Vitaminën D3 e cila përmbush dozën e nevojshme ditore të këtyre ushqyesëve. Për më tepër, Vitamina D3 ndihmon për të mirëmbajtur kockat dhe për një funksion normal të muskujve, favorizon përthithjen dhe përdorimin normal të kalciumit dhe fosforit dhe një funksionim të shëndetshëm të sistemit imunitar.Vitamina D njihet për rolin e saj të rëndësishëm në rregullimin e nivelit të kalciumit dhe fosforit në trup, në mineralizimin e kockave. Rastet e zakonshme të mungesës së vitaminës D përfshijnë defektet gjenetike në receptorin e vitaminës D, sëmundje të rënda të mëlçisë ose veshkave dhe mosekspozimi i mjaftueshëm në diell. Vitamina D luan një rol të rëndësishëm në rregullimin e hormonit të parateroides (PTH). Ajo promovon ripërthithjen renale të kalciumit dhe rrit përthithjen intestinale të kalciumit dhe fosforit.Doza e rekomanduar është një kapsulë në ditë për të rritur, ose sipas përshkrimit të mjekut.