Na ndiq

Ysana Easy Digest

Kuti 10fl * 10 ml

Kombinimi i vajit esencial të koprës, ekstraktit të anisonit dhe të xhinxhefilit glicerinë ndihmojnë në relaksimin e muskujve të lëmuar të stomakut dhe duodenit, duke arritur mirëqënien e aparatit tretës dhe zorrëve.Vaji esencial i koprës lehtëson simptomat gastro-intestinale dhe zvogëlon dhimbjen e barkut. Ekstrakti i xhenxhefilit të glicerizuar kontribuon në komoditetin e tretjes. Ekstrakti i thatë i karafilit është i dobishëm për trajtimin e dispepsisë dhe gazit të zorrëve. Rekomandohet për pacientët e rritur mbi 12 vjeç. Merrni nje shishkë në ditë pas vaktit kryesor. Shkundeni para hapjes, shtypni kapakun e sipërm poshtë. Hapeni dhe pijeni të holluar në ujë ose lëng. Këshillohet gjatë gjithë vitit.