Na ndiq

Whiten n Brighten Intensive Serum

Flakon 50 ml

Ruan, zbardh dhe i jep shkëlqim lëkurës suaj duke e lënë të butë, rrezatuese dhe më rinore. I pështatshëm për çdo tip lëkure. Përdorim: në darkë.