Na ndiq

Anti Wrinkle Luxury Crème

Kuti 50 ml

Krem për të nxitur rigjenerimin e qelizave,duke e lenë lëkurën të butë,të relaksuar, të hidratuar dhe rrezatuese. I pështatshëm për çdo tip lëkure. Përdorim: mëngjes dhe/ose darkë .