Na ndiq

Citrus Souffle Body Crème

Tubet 180 ml

Locion shkëlqyes që detoksifikon dhe redukton pikat e zeza duke mbrojtur, hidratuar dhe ushqyer lëkurën tuaj. Për çdo tip lëkure.