Na ndiq

Revive Face Lotion

Tubet 100 ml

Përthithet shpejt nga lëkura dhe jep efekt mbrojtës dhe hidratues duke lënë një ndjesi butësie në lëkurën tuaj. I përshtatshëm për lëkura të yndyrshme. Përdorim: mëngjes dhe/ose darkë pas larësit