Na ndiq

SPF 15 Skin Firming Crème

Kuti 50 ml

Krem për përdorim të përditshëm .Mbron nga dielli, ushqen, hidraton dhe ruan nga plakja e parakohshme. I pështatshëm për çdo tip lëkure. Përdorim: në mëngjes.