Na ndiq

Anti Aging Vitamin Serum

Flakon 50 ml

E pasur me vitamina, antioksidantë, nutrientë për të stimuluar rritjen e qelizave dhe të kolagjenit. Për lëkura në dukje më të reja. I pështatshëm për çdo tip lëkure.