Na ndiq

Vitamin Enriched Rejuvenation Serum

Flakon 50 ml

Parandalon dëmtimet nga rrezatimet UV dhe shenjat e moshës. Mbyll, tonifikon dhe minimizon vijat dhe rrudhat. Stimulon kolagjenin dhe rritjen e qelizave të lëkurës. I pështatshëm për çdo tip lëkure.