Na ndiq

Walnut Citrus Body Scrub

Tubet 100 ml

Pastron thellë, detoksifikon dhe ka veprim eksfoliues në trupin tuaj duke larguar qelizat e vdekura dhe stimuluar ripërtëritjen e tyre. Lë ndjesinë e freskisë pas aplikimit. Për çdo tip lëkure.