Na ndiq

Purifying Balancing Toner

Flakon* 120 ml

Pastron lëkurën me largimin e yndyrës së tepërt duke ruajtur Ph natyral të lëkurës suaj. Tonifikon dhe mbyll poret. I pështatshëm për çdo tip lëkure. Përdorim: mëngjes dhe/ose darkë pas larësit.