Na ndiq

Rose Lavender Hand n Nail Repair Crème

Tubet 100 ml

Ndihmon në reduktimin e shenjave të plakjes në duart tuaja ndërkohë që i mbron ato nga dëmtimi i mëtejshëm duke i zbutur dhe ushqyer. I pështatshëm për çdo tip lëkure.