Na ndiq

Vitamin Enriched Facial Recovery Masque

Tubet 100 ml

Maskë me veprim pastrues të thellë për të ruajtur, hidratuar dhe stimuluar rigjenerimin e lëkurës suaj. I pështatshëm për çdo tip lëkure. Përdorim: në darkë pas larësit.