Na ndiq

Mineral Enriched Firming Eye Crème

Kuti 15 ml

Përmirëson dhe tonifikon zonën rreth syve tuaj. Parandalon shfaqjen e vijave, rrathëve të zinj dhe qeskave. I pështatshëm për çdo tip lëkure.