Na ndiq

Pink Cedar n Fig Wash/ Moisturiser

Flakon 350 ml

Larje e këndshme dhe miqësore për lëkurën tuaj , pastron dhe freskon. Ushqen dhe hidraton duke e lënë atë të butë dhe rrezatuese. Për çdo tip lëkure.