Na ndiq

Logus Gyn Lavanda Vaginale

Kuti 5 fl * 140 ml

Eshtë një solucion larës bazuar në Chlorexidinë 0.2 % dhe fermente të tindalizuar që përdoret për të parandaluar përhapjen e mikroorganizmave të padëshiruar. Këshillohet të përdoret gjatë qëndrimit në dush ose vaskë, me një këmbë ngritur , për t’a bërë më të lehtë përdorimin. Për të përmirësuar efektivitetin e produktit , përdoreni dushin vaginal pasi të jeni shtrirë në vaskë. Përdorni një dush vaginal në ditë për 5 ditë, mundësisht në mbrëmje.