Na ndiq

Logus Gyn Detergjent Intim

Flakon 250 ml

Eshtë një detergjent intim bazuar në Chlorexidine 0.2 %, Aloe Vera dhe Acid Laktik specifike për mukozat gjenitale, që garantojnë mbrojtje të përditëshme.Garantojnë një efekt balancues, lehtësues dhe rifreskues. PH-i i lehtë acid si rrjedhojë e Acidit Laktik në përbërje favorizon veprimin balancues dhe promovon një mbrojtje natyrale të zonës intime. Të përdoret 1-2 herë në ditë me doza të tretura në ujë. Rekomandohet për përdorim të përditshëm si edhe pas përdorimit të pishinave, palestra, sauna etj.