Na ndiq

Vendep

Xhel * 100 ml

Emulxhel me bazë mentoli. Stimulon mikroqarkullimin e gjakut duke qetësuar enjtjen dhe ndjesinë e rëndë të këmbëve. I shkëlqyer në rastet e edemave nga traumat. Këshillohet të përdoret nga personat që ndjejnë lodhje nga qendrimi i gjatë në këmbë ose që vuajnë nga venat varikoze. Masazhohen këmbët 2 herë në ditë. Mund të përdoret gjatë gjithë vitit.