Na ndiq

Pregnavital

Kuti 30 xhel * 30 tableta

Pregnavital është një shtesë ushqimore bazuar në BioPure DHA®, vitamina dhe minerale. Marrja e DHA nga nëna kontribuon në zhvillimin normal të trurit dhe syve te fetusi dhe fëmijët e ushyqer me gji. Gjatë shtatzanisë, efekti i dobishëm mund të arrihet me një dozë ditore prej 200 mg DHA, si shtesë e dozës së sugjeruar të acideve yndyrore të Omega-3 tek të rriturit , që korrespondon me 250 mg DHA dhe EPA..Hekuri, Vitamina B12 dhe Vitamina B6 ndihmojnë në formimin normal të qelizave të kuqe të gjakut, dhe reduktimit të lodhjes. Folati është i dobishëm për të nxitur rritjen e indeve të nënës në shtatzani.Përbëhet nga një tabletë dhe një kapsulë xhelatinore të cilat merren me një gotë të bollshme uji. Këshillohet të përdoret nga muaji i tretë , gjatë gjithë shtatëzanisë dhe në laktacion.