Na ndiq

Ginfast plus

Kuti *20 bustina

Ginfast plus është një shtesë ushqimore që përmban Myo-Inozitol, Melatoninë dhe Folate si Quatrofolic. Quatrofolic kontribuon në metabolizmin normal të homocisteinës dhe në rritjen e indeve të nënës gjatë shtatzanisë.Myo-Inozitoli luan rol në maturimin e folikulave ovariane dhe në metabolizmin e glukozës. Ai është i indikuar në sindromën e vezores policistike (PCO-S ), në infertilitetin femëror edhe gjatë proçedurës së proçesimit të asistuar mjekësor, në diabetin gestacional, në parandalimin e pre-eklamsisë dhe defektet e tubit nervor. Melatonina luan rol në proçese të shumta fiziologjike përfshirë rregullimin e funksionit riprodhues dhe kontrollin e ekuilibrit energjitik. Melatonina ështe gjithashtu një antioksidant i fuqishëm endofenoz.Merrni një bustinë në ditë të tretur në një gotë ujë ( 150 ml), mundësisht në darkë përpara gjumit.