Na ndiq

Logus Gyn Ovuli

Kuti * 10 ovuli

Ovula vaginale Logus Gyn është e përbërë nga ImmunoBlend- përzierje e fermenteve të Lactobacillus casei, Lactobacillus plantarum, Streptococcus thermophilus ; Sunfiber- fibra Guar e hidrolizuar pjesërisht; Acid Laktik; Ekstrakt i tretshëm në yndyrë i Pot Marigold- Calendula officinalis. Logus Gyn Ovula vaginale rekomandohet në rast të: vaginozave bakteriale, vulvovaginit mykotik, vaginit shkaktuar nga trichomonas ose chlamydia, viruseve (herpes,hpv), ndryshime të PH nga terapitë me antibiotikë dhe/ose mosbalancim hormonal. Përdoret një ovul në ditë ose sipas rekomandimit të mjekut, mundësisht në mbrëmje para se të shkoni në shtrat. Vazhdoni mjekimin për të paktën 5 ditë rradhazi.