Na ndiq

Vitamin Enriched Facial Exfoliant

Tubet 100 ml

Rivitalizon lëkurën dhe rrit prodhimin qelizor. Redukton pikat e zeza, yndyrën e tepërt dhe irritimet e lëkurës duke dhënë një lëkurë më rrezatuese. I pështatshëm për çdo tip lëkure. Përdorim: në darkë pas larësit.