Na ndiq

Golden Silk Shimmer Lotion

Flakon 180 ml

Përmban ekstraktet e nxjerra nga Aloe Vera & Lavander etj, për të zbutur dhe lëmuar lëkurën e thatë të trupit. Përthithet shpejt. Ideale për të gjitha llojet e lëkurës