Na ndiq
YSANA® Vida Sana është një laborator i ri i mbështetur nga STE Group dhe përvoja e tij 40 vjeçare në industrinë farmaceutike. Ysana® zhvillon, prodhon dhe shpërndan produkte mjekësore inovative, efektive dhe të sigurta dhe shtesa dietike.

Ysana® punon për të përmirësuar shëndetin dhe cilësinë e jetës së njerëzve duke ofruar zgjidhje të bëra nga ekstrakte bimore, vitamina dhe minerale.

Qëllimi ynë është të krijojmë Ysana® si një markë kryesore në fushën e produkteve mjekësore dhe shtojcave dietike, dhe t’u sigurojmë profesionistëve dhe konsumatorëve të kujdesit shëndetësor zgjidhjet më inovative, efektive dhe të sigurta.

Produkte Ysana